Gecertificeerde metingen

Een BlowerDoortest door experts

Kwaliteit

Door het SKH-kwaliteitskader zorgen wij samen voor BlowerDoortest van kwaliteit. Van het  begin tot het eind.

Samenwerking

Door de samenwerking met SKH leveren wij altijd correcte metingen. Zo staat u nooit voor verassingen.

Conformiteit

Wij zijn aangesloten bij het kwaliteitskader van SKH. Wij kunnen dan ook altijd een Conformiteitsverklaring uitreiken aan onze klanten.

Het SKH-Kwaliteitskader

Wij zijn aangesloten bij het SKH-Kwaliteitskader. Dit betekent dat wij aan onze klanten een SKH erkende conformiteitsverklaring mogen uitreiken. Dit betekend dat als wij een geslaagde meting uitvoeren dat de meting word gezien als voldoende bewijs voor het bouwbesluit. De samenwerking welke SKH is aangegaan met KOMO zorgt er zelfs voor dat het document welke we aan u afleveren onbetwistbaar is. Zo zal er nooit een discussie ontstaan!

Het SKH kwaliteitslabel zorgt ervoor dat er gecertificeerde en kwalitatief goede luchtdichtheidsmeters zijn. Al onze medewerkers zijn dan ook gecertificeerd bij SKH. SKH zorgt ervoor dat er door iedereen hetzelfde word gemeten en dat er betrouwbare rapporten worden uitgegeven.

Wij mogen een conformiteitsverklaring afgeven. de conformiteitsverklaring wordt afgegeven als het resultaat voldoet aan het bouwbesluit of de WKB. Daarnaast toetsen we het resultaat aan de omgevingsvergunning.

Vanaf 1 januari wordt de aannemer ruimer aansprakelijk gesteld voor gebreken in de Bouw. Met een luchtdichtheidsmeting kunnen we deze mooi opsporen. Zo leveren wij altijd een rapport aan. Zo weet u altijd wat de gebreken zijn aan uw woningen. Dit is een mooie bewijslast tegenover de kwaliteitsborger.

Vraag uw eerste gecertificeerde test aan!

Al onze medewerkers zijn gecertificeerd bij SKH. En mogen dan ook een conformiteitsverklaring uitreiken na een geslaagde test!