Wij zijn BlowerTechnic Nederland. BlowerTechnic is begonnen in België 20 jaar geleden. Hier hebben wij de nodige ervaring en expertise voor ons vak opgedaan. In België staan ze al een stuk voor op Nederland m.b.t. tot de BlowerDoortest. In Nederland zien we het veel gebruikt worden voor de BENG eisen. Door veel uitvragen van Nederland hebben we besloten om ook hier een kantoor te starten.

In Nederland is een blowerdoortest nog niet verplicht. De omkering van de bewijslast vanuit de WKB geeft aan dat het aantoonbaar moet worden gemaakt dat de uitvoering van het gebouw voldoet aan de ontwerpeisen. Met een blowerdoortest kan worden aangetoond dat de Qv-10 waarde vanuit de omgevingsvergunning wordt gehaald. Je kun je zelfs met de blowerdoortest uw energielabel verbeteren. Dit is bijvoorbeeld voor een vastgoedbedrijf heel aantrekkelijk. 

Natuurlijk zijn dit niet de enige voordelen. Zelfs nu de BlowerDoortest niet verplicht is kan het hele goeden inzichten geven in uw project. Wij hebben al veel klanten kunnen helpen met achterhalen van de oorzaak van hoge energierekeningen, geluidsoverlast en/of het thermisch conform in de woning.

Bij BlowerTechnic krijgt u altijd professionele adviezen over waar er nog verbetering in zit. Wij streven naar elke dag steeds meer mensen luchtdichter te kunnen laten bouwen. Dit is zowel voor de klant als voor u aantrekkelijk. Zo is de klant tevreden en zit u achteraf niet met onopgeloste problemen. 

BlowerTechnic laat altijd duidelijk zien waar de luchtlekken zitten. Dit doen wij middels een rooktest of met behulp van onze infraroodwarmte beeldcamera. Wij zetten het herstel van de luchtdichtheid van u project voorop. De luchtlekken krijgt u altijd duidelijk in een overzichtelijk verslag van ons. Zodat u of u klant er altijd verder mee kunt!


De BlowerTechnic pijlers

Betrouwbaarheid

Onze jarenlange ervaring en opgebouwde expertise zorgen voor de meest betrouwbare dienstverlening. Daarom zijn we ook trots op ons SKH certificaat.

Kortom: nooit onaangename verrassingen, altijd zeker van uw project.

Eerlijkheid

Een luchtdicht gebouw is het resultaat van waterdicht advies. Onze beroepseer is heilig, dus zorgen we voor heldere meetresultaten en diepgaande aanbevelingen. Die correct zijn voor de volle 100%.

Tevredenheid

Een luchtdicht gebouw zorgt voor een beter leefklimaat en voor een lager energieverbruik. Voordelen voor u, de consument én het milieu: iedereen wint. In die zin beschouwen we u niet zozeer als klant, wel als partner. Want uw tevredenheid is ook de onze.

Ons Team

Sem van Galen

Luchtdichtheidsmeter

Bas van Galen

Luchtdichtheidsmeter

David Taelman

Luchtdichtheidsmeter

Serge van Hees

Luchtdichtheidsmeter